Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EPITAFIUM

Naken kropp

avklädd själ

utan tvivel

lockande stod hon

framför honom

läste i hans ögon

om hemligheter

kärlekens ömhet

längtande åtrå 

hon bad honom

komma närmare

fylla hennes innersta

med hemligheter




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-02-08 17:59



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Gillar nakenheten i dubbel bemärkelse.
2021-02-10

  AiA Maria den fria

Avskalat
Naket
Rikt

Tack!
2021-02-10

  Kajan VIP
Ett hudlöst möte, på flera plan; och det både komplicerade och ändock enkla tydliggörs. Väldigt fin är dikten.
2021-02-09

  Niliboy
Kärleken är vacker, huga ligen å huvva!
2021-02-09

  Sparvögat VIP
Sensuellt om kärlekens ömma famn...
2021-02-08

    Lena Staaf VIP
Attraktion och tillit!
2021-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2021-02-08

  Briza media
Så väldigt vackert och ömsint!
2021-02-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
så ock han gjorde!
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP