Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömn, mat, passion med sex.


Vår resa

Vår resa, min och din resa ord inte bara ord,
dukat serverat på vårt eget smörgåsbord.

Vad vill vi, söka efter livets stora under,
som prenumerant är vi i nuet planetens kunder.

Drömmar, tankar låter oss njuta,
varmt ombonat i vår egen kajuta.

Resan som började med alla dess vägars val,
tankar som hit och dit levt rullan under vårt skal.

Behov inre samt yttre tillgodose,
mat, sömn, passion med sex, hänger du me.

Vår bubbla, vår egen lilla ruta,
förstå att man inte på dess flöde ska pruta.

Trivsel där skrattet finns som ett naturligt beteende,
vännen glatt önskas åter på återseende.

Gnistan som varje ny dag tänder,
tankar som då och då till äventyren återvänder.

Hur vet man morgondagens alla kloka svar,
finner tyngden i tanken så klar.

Vi vet att nuet passerar,
med tidens rätt vid livets slut kasserar.

Skrivet med ett glatt leende tidig morgon.




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-07 09:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nödrim.
2022-11-04

  angela Täubert fd Jansson VIP
Läst med ett liknande leende på morgonen!
Positiv text.
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim