Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen

Om man har svårt att finna ord
tvekar man.
Om man bedöms vara tillgjord
nekar man.

Om man söker mera kunskap
frågar man.
Om man har mättat detta gap
vågar man.

Om man har gjort några misstag
backar man.
Om man har undgått ett bakslag
tackar man.

Om man har fått en bra dragkrok
greppar man.
Om man har gjort något på tok
deppar man.

Om man har ett mål och bra sikt
skjuter man.
Om man har lyckats med en dikt
njuter man.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-02-07 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström