Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kombinations numret är 12 februari vilket betyder styrka och kontroll! alla fantastiska saker börjar med 12, Hercules och de 12 grekerna. De 12 apostlarna, årets 12 månader. 12 februari Kinesiskt nyår. osv.


Den 12 februari 2021 i spegeln ser.

 Varje man på planeten undrar med en bubbla och ångrar år 2020?

-Vad har jag gjort med mitt liv?

Men den 12 februari 2021 måste varje man på planeten omdirigera alla sina ansträngningar för att sätta mål, du måste ompröva dina prioriteringar, du måste också ha modet att säga till dig själv.

-Jag kan uppnå mina mål.

Det är mycket viktigt att skapa en dröm och att tänka på dessa drömmar i 12 veckor med motivation och entusiasm.

Universum kommer att fylla dig med självförtroende och hjälpa dig att uppfylla dina önskningar.

De lyckliga färgerna i White Metal Buffalo Year, som börjar den 12 februari, anses i Feng Shui vara metallgrå och akvamarin. 2021: Metalbuffelens år Dessa färger har en gynnsam effekt och eliminerar känslor av ensamhet. För ett tillstånd av lugn och uppfriskning kan vi titta på en vägg eller ett klädesplagg som har en av dessa färger. Aquamarine är den typ av färg som laddar oss med positiv energi när vi lider av kronisk stress eller trötthet.

Den 12 februari 2021 är en palindromdag. Det är ett speciellt datum av matematiska skäl och faller därmed i kategorin palindromer. Den mest palindromiska dagen som någonsin registrerats var 02.02.2020. Nästa datum kommer att vara den 03.03.3030.palindrom är när någonting kan läsa både fram- och baklänges och det blir samma mening - eller Ett datum. 2020-02-02 är alltså ett palindromdatum! ...

20 januari 2021 - Invigningsdagen, den första dagen för invigningen av antalet palindromer i amerikansk historia, och nästa kommer att äga rum över 1000 år, dvs. 01.20.3021. Ett palindromiskt nummer (även känt som ett numeriskt palindrom eller numeriskt palindrom) är ett tal som förblir detsamma när siffrorna är inverterade.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-07 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP