Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till sommaren








själarna står stilla i kylrummet
väntar på att skumma, bubbla
till sommaren
som omskakade champagneflaskor


























Prosa av Androiden VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-02-07 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP