Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

jag vaknade ur en dröm om dig

ännu yr 

Nu hör jag vindarnas sång

dagen gryr

en sångfågel vid dina fötter 

jag skall med ro minnas

de svärtade molnen 

den  ljusa dagen 

det skall dröjas kvar  i mitt hjärta

minnet 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-13 08:38



Bookmark and Share


  livet...
du är ett geni!
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP