Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets räjonger sjunger sommar



Brisande skyar

böljesnö

gör sina lovar

innan den bestämt

sig att ta mark



Drivande tankar

letar löv

har sina rundor

innan de fångar

in träd i sol



Strömmande flöde

grönskvalpar

för ens inre krets

minnets räjonger

sjunger sommar




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-07 13:45



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Lätthet
strömmar
hoppfullhet


”Böljesnö” skänker nya perspektiv!

Tack!
2021-02-10

  Öknens Ros VIP
Flödande böljar orden i din vackra dikt.
2021-02-08

  Elinor Sörensson VIP
Gillar hur användningen av brisande,
drivande och strömmande bidrar till textens rytmiska flöde.

Bortom köldbris och böljesnö spelar
solens tangenter sommarminnen. Genom orden stiger sången.

2021-02-07

    Lena Staaf VIP
Rytmisk dikt som fåbgar sommarminnen!
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP