Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks scen

Från himlen faller stjärn stoft
kristaller kalla som natten
hemlighetsfulla och gnistrande

Tar din hand på en promenad i
vinterlandskapet
kölden omger och omsluter oss
i varandra





Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 137 gånger
Publicerad 2021-02-07 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal