Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före

Sanden rinner skyndsamt
Allt till vårt stora förtret
För ack vad det är plågsamt
Att uppfatta tidens nyckfullhet

Det fanns så många drömmar
När naivitet målat henne infinit
Men så brister flera sömmar
Och det uppenbaras en limit

Tid var aldrig på vår sida
Hon marscherar efter egen vilja
Obönhörligt hon framåt skrida
Utan att nåden någonsin bevilja

För livet går sin stilla gång
Men likt förbannat står vi inte ut
Och sjunger en stilla klagosång
För varje kapitel som måste ta slut




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-07 15:58



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
Rim och varm känsla, samtidigt!
livet flyter vidare på tidens vatten, bara att hålla i sig och inte glömma att se sig om ...
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP