Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förälskat


Nakna

fotsulor dansar

smekande

ögonblinkar dofter

av blommor

mina händer



Hjärteroten

blixtrar i rött

läppar flörtar

ögonhinnor glittrar

förälskat




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-07 18:54



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
I kärlekens famn, härlig dikt...
2021-02-08

  Sparvögat VIP
I kärlekens famn, härlig dikt...
2021-02-08

    Lena Staaf VIP
Livsbejakande!
2021-02-07

  Solstrale VIP
En frimodig kvinna! En fin text med livfullt budskap!
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP