Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Luleå

Jag träffade en kurd
i Luleå.

Han frågade: Vad ska jag göra i det här kylskåpet?




Fri vers av bohemen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-07 21:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kanske kliva ur kylskåpet och stänga dörren? ;)
2021-02-08

  Madrugador
Haha. Helt klockren. Skön humor där.
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP