Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I små steg

I små steg
Går jag
Rädd för de stora
Men tar du mig
Bits jag




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-07 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva