Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten kan bli till en hyllning, en stärkande


En vadå?

"Det är sånt man får räkna med när man är prostituerad"

Nä det är inte sant, kom det från polis-mun?

Usch, jag är inte prostituerad, aldrig varit det.

Den där mannen, han som "utbildat dig"
(cykelpumpen)
Ja, han som tror jag är hans egen sådan.

Nej, ta det inte i mun.

Ok..

Den här texten är en hyllning i att vi tvingas stå ut.

Du menar med fördomar?

Vilket rättsväsen vi har i detta land.

Vad läser du?"

Beslutet, de vill inte straffa män som är ostraffade.

Att vi blir svårt åtgångna, om det sägs det bara att..

"Det är sånt man får räkna med när man är prostituerad"

Ja, självklart, i deras ögon är alla kvinnor prostituerade.

Hm, det är väl dit deras pengar går efter löningen..

Någon som vill säga något mera om mitt fula utseende?

Ingen?

Bättre vara ful än att vara misshandlad.

Prostitution är resultatet av lång tids övergrepp.

Och det betalar och inte betalar män för!

"Det är sånt man får räkna med när man är prostituerad"

Hade polisen kunnat hjälpa mig så hade de gjort det.

Vi förstår.

Den här texten kan bli till en hyllning, en stärkande

En vadå?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-08 01:15



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Svaret kan vara; en uppsats, riktigt olämpligt att skriva om, sa livvakten.

Men vem bryr sig, han är ju inte min.
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP