Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Dikt 3 i mina försök att dikta så dåligt jag kan. Kanske ett nytt lågvattenmärke..? :)


paradis av kärlek och tro,







det finns en dubbelhet med att leva

man måste ta det onda med det goda,

det finns kärlek är som så fin och vacker

och det finns hat och missnöje

men alla sitter i samma båt

tillsammans är vi starka mot alla orättvisor och förtyck

människan är stark

kärlek

tacksamhet

en vacker dag så ska du se att din lyckliga höna kommer värpa ett guldägg till dig också

som kommer kläckas till en fin skatt av pärlemor och guld

och all kärlek kommer skölja över dig som ett varmt vattenfall
i en blå lagun

kärlek, tro och tacksamhet.

när solen skiner på alla människorna och djuren

i sitt paradis av kärlek och tro,

<3









Prosa av Androiden VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-02-08 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP