Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avvikande åsikt=kan bli stor tillgång!

När man inte tycker lika
utan helt enkelt olika...
Då händer det något
när man talas vid i
en så´n diskussion
antingen har man fel
eller rent av helt rätt, en så´nt
tillfälle skall man aldrig svika
för då kan man ju lära sig något nytt
och sin kunskap berika!!!!!
****************************




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-08 12:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Visdom med hög kurs! :)
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt