Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är aldrig tjatande och…!

Och,

När tiden har stannat

Har slocknat i en människans liv

 

Då,

Är det ingen mening att tjata om nya drömmar

Är ingen mening med att tjata gå vidare i sitt liv

 

Jag och tiden är inte vänner längre!

Tiden har släkt sitt ljus i min själ

Tiden har släkt drömmen i mitt liv

 

Jag tänker inte tjata mer!

Jag har ingen lust att klaga mer!

Jag har inte gått vidare i mitt liv!

 

Tiden stannade för gått i min fastetid!

Tjugotre år gammalt!

Krigsfånge i tio år i Iran!

 

Att man berättar om sin miserabel, katastrofalt liv

Och om hur man mår nutiden

Är aldrig tjatade

 

Utan är en människans historia som skriver sig

In I jordens historia

In I tidens historia

 

Och aldrig tjatande!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-02-08 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP