Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är Corona smittat

 

Mina texter!

Mina illustrationer!

 

Mina fotspår!

Mina vilse år!

 

Mina tysta tider!

Min ensamhet!

 

Mina drömmar!

Mina barndoms leksaker!

 

Mina maträtter!

Min klädsel!

 

Min religion!

Min historia!

 

Mina barn och vuxenlek!

Mina trötta andetag!

 

Mina mörka tider!

Mina stilla tider!

 

Min irritation!

Min ostabilitet!

 

Mitt jag!

Mitt ego!

 

Är evig Corona smittat!!!!!

Så,

 

Undvik sig läsa den jag skriver

Applådera, kommentera ej mina texter!

 

Fördjupa sig inte i mina tankar!

Fördjupa sig inte i mina tysta stunder!

 

Du kommer bli smittat!!!

Superdum är allt jag skriver och berättar om

 

Jag har varnat alla!

Önskar Er ett koronafritt liv!

 

Coronaviruset går till historian som den en stor vinnare!

Ensam vinnare!

                                                                                                                                                          




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-02-08 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP