Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vänstra fot bjuder på mat

en gammal joggingsko
upphängd, dinglar
när blåmes
vågar sig
fram

iväg med jordnöt




Fri vers av Horace
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-08 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace