Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar mest om att tro på att man kan ... ... Ty om ej, spelar det ingen roll hur många andra som tror på dig ...


Livet kan vara ...

... precis allt 
det du önskar
och vill

men också 
så mycket mer
än så därtill

om du 
verkligen så vill ...

 

 

 

 

 

____________________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-02-08 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow alltså! Tro på dig




2021-02-23

  Lynx63 VIP
Fint skrivet
2021-02-19

  aol
Instämmer
2021-02-10

  S.A.I. Steve Lando
Instämmer till fullo
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP