Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från mitt besök där 2019


New Orleans


Musikrestaurangerna

i New Orleans som

det fanns så gott om

saknar jag i Sverige


Min dotter gick runt och

son fick leta efter henne

då det finns faror där

som lurar en oerfaren


Som väl fann han henne

Och vi kunde åka hem

till vårt trygga motell

och simma i poolen...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-08 17:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lyckligt slut...
2021-03-05

  aol
Så fint med ett bad
2021-02-10

  Niliboy
Så fint å härligt med ett bad!
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP