Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om avskedets vemod

slutets slut
du trevar
väljer mörker
ger upp

slutets slut
du kämpar
inte
alls

slutets slut
vit flagga
reträtt
avsked




Fri vers av Väsensskild
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-08 20:03



Bookmark and Share


  Horace
Vad händer sen?
Det kommer alltid ett sedan
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild