Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnen

Igelkottens tysta steg i jordgruset
det oupphörliga syrsandet i slänten
genom dimman,
ett moln som sänkt sig för att lyssna
till vindsångerna som samlats
i kransar runt vårlönnens kronor

vi dricker en nedsläckt morgon
ur daggkåpans skålar
där våra minnen skulle sitta
framträder svartnande märken
avtrycken efter en sländas käkar
i handflatans tillitsfulla hud




Fri vers av Grävling
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-08 21:09



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Helt jävla förtjusande och betagande. Har inte hängt här på länge, så jävlar vilken fin comebackgåva det var att få läsa denna dikt. <3
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling