Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som jag vet vad de betyder


gamla talespråk

skrattar bäst som skrattar sist
den snåle betalar mer
om du vill ha ekonomiska råd: fråga inte den rike som kommit från fattigdom.
fråge den fattige som varit rik- den har de bästa råden.

man ska lyssna på vad som sejs och inte på vem som sejer det.

ett konstverk är aldrig avslutat-bara övergivet.

när du diskutetat med den dumme-kommer du alltid att förlora.

de som berättar historierna- har makten i världen

ord står mot ord




Övriga genrer (Satir) av Emeliemeriam
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-08 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam