Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Till den fria viljan)


Logolyriskopi



Olösta olästa
Dikter

Som frammanar
Drömska plikter

Är det om möjligt
Omöjligt att fram
-mana det omöjliga

Det kan bara en
Dikt göra

Som äter sig in
I dig själv

När du öppnar
Upp dina ögon

Och låter ditt
Inre inta dem

Bara en massa
Bokstäver ihop

Med sin egen
Vandringshistoria

Som en vandrande
Vagabond i nysnö

Det utplånade som
Återkommer i några
Ords skepnad

Med din egen
Mening inuti.
























Fri vers av Sefarge VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-09 08:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En kul grej är hur olika texterna tolkas, ibland som Fan läser Bibeln kan man tycka men så läser man en eller två gånger till och kan då kanske få en lite annan innebörd sett ur någon annans synvinkel.
2021-02-10

    Lena Staaf VIP
Jättefint skrivet om poesins oändliga möjligheter! Bokmärker.
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP