Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighållande


Det som skulle ha sagts

slant på tungan

och rullade tillbaka

till gömslet där alla

symboliska tungomål

tog sin början


Vägen dit samt eventuell

kännedom om tid

för deltagarmöten var

så hemlig att vetskap

endast kunde tillägnas

genom telepati




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-09 10:04



Bookmark and Share


  Susen VIP
Det sitter på tungan men orden saknas
Dina rader väcker frågor
2021-02-09

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om svårigheter i en kommunikation. Vad menar hen egentligen? Vad är det som inte sägs? Och varför?
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP