Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


I "ONÖDAN"

 

inget är

i"Onödan"

 

att leva

finnas till

och bli sedd

 

alla orden

når ej fram

 

för någonstans i en by

där är plogvallen så hög

i "Onödan" finns bara snö

 

denna snö faller ned över allt

dämpar likt en ljudisolering

 

vissa av orden

blir likt en spade

 

dem skottar fram till

byn "Onödan" där snön

täckt bergstopparna och hus

 

de välvilliga orden

kommer till undsättning

 

någon hörs där

djupt i snögrottan

hej! sänder ett svar

 

orden når fram

 

det är då som

allt får en mening 

inget är i onödan

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-10-20 08:16



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Reflekterar
inget slumpmässigt
sker eller är här i denna värld,

Tack!

<3<3<3
2021-10-21

  Eva Helene VIP
Så fint i ord och tanke! Tillika bild.
2021-10-20

  ULJO
Ingen människa är i onödan. Alla har ett värde.
2021-10-20

    Lena Staaf VIP
Mäbniskor är inte i onödan. Men giftigt prat kan vara det.
2021-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för den sista raden, så borde alla tänka.
2021-10-20

  Öknens Ros VIP
Ibland betyder "onödan" allt.
2021-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP