Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå oro..



Ett dunkelt ljus
som färgar allt
så dovt men ändå
skrämmande ljust

Med ett blått
eteriskt sken
ner utmed
väktareträdens
högresta rad

Spritt över tjärnens
mörka hemlighet

Förändrar
förvandlar allt

Klär skogen och
tjärnen i blå oro








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-09 13:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
De blå ljuset kopplat till ett sinnestillstånd (oro). Fint!
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP