Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto på mina fyrfota vänner


KNUTEN- KLUMPEN

i mitt bröst i mitt hjärta

finns en stor knut

en klumb

som för varje dag 

växer 

blir större och större

ensamheten tär på mig

det känns ibland

ja nästan varje dag

att nu orkar jag inte längre

så går några timmar

jag har tagit en promenad

försökt lagt det som tynger mig

bort ifrån tankar och oro

det känns bra en stund

så är den där

klumpen

så är knuten där

drar åt

så det gör så ont 

så ont

mörkret inom mig 

blir mörkare och mörkare

från mörker till ljus

försöker jag slå bort alla tankar

och minnen

det är svårt

ibland går det

när jag tänker på mina barnbarn

när dom var små

så fulla av liv och upptäckter

det är längesedan jag träffat dem 

det är likadant med mina barn

jag ser dem utanför min

altandörr

en gång i veckan

det är när det måste handlas

åt mig

jag känner

att nu måstr jag gå ut en stund

få frisk luft

och rensa tankarna

 

anits 9 februari 2021




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-09 13:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får hålla fast vid det som ändå är positivt...de små stunderna när det känns okej...
2021-03-05

  Den filosofiske poeten VIP
Detta är radbruten prosa. Har inga lyriska inslag. Oredigerad självömkan.

Sentimentalitet dödar dikter.
2021-02-11

  Bibbi VIP
Ja Matt.6:6 har berett utvägar för mig. Kammarbönen som lovar svar "uppenbarligen"
2021-02-11

  Niliboy
Hej Stina! Matteus 6:6, rekommenderar Bibbi till mig, den har jag stor hjälp av! Glada hälsningar Birre Läs gärna min senaste!
2021-02-10

  aol
Har själv gått igenom coronan det är just så man kan känna i sin ensamhet
2021-02-10

  Eva Helene VIP
Vi får försöka hålla ut så gott det går i denna svåra tid. Du beskriver så väl hur du har det.
Kram!
2021-02-09

  Niliboy
Lyssna till Dan Andersson på Spotify å ropa till Jesus, så lättar det för mig! Sköt om dig hälsar Birre!
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP