Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många döda och sårade under det årslånga globala kriget.


Virus det osynliga kriget

Vem startade detta världskrig är enligt Who svårt att få klarhet i enligt begränsad efterforskning där Kina hållit i taktpinnen.
Skulden har lagts på offeraltaret där nattdjuret(mörkrets furste) fladdermusen är syndabocken.
Labbratoriet i Whuhan ska rentvås och frikännas. Forskningen kring virus fr fladdermöss o andra djur är en helig ko som inte får slaktas.
Om viruset lyckades smita ut av någon orsak så skulle Kina få skulden för den världsomfattande pandemin.
De ska stå som föredömen för att de lyckades bromsa viruset på kort tid.

Vem är mörkrets furste och vad /vem tjänar
på denna makt och kontroll som pågår?
Vaccin.... Hur många sprutor behöver man ta. Har man nått sitt syfte när alla har sagt ja för att slippa restriktionerna.
Vi ser idag mentala, och biologiska krig där materian förblir intakt och läkemedelsindustrin blommar och några investerare styr över djur o natur. Vem talar sanning och vem ljuger... Det är frågan?





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-09 14:23



Bookmark and Share


    lydriket
Du är inte en homo sovieticus. Tack för det och för din tänkvärda text.
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP