Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen minns en fegis

jag längtar efter att se dig
slåss för rättvisa

jag längtar efter att se dig
stå upp mot förtryck

jag längtar efter att se dig
glömma dina hämningar

jag längtar efter att se dig
spela hjälterollen


då kommer jag sitta på din axel
lägga orden i din mun
bandagera såren ömt
kyssa din panna till tröst
med stolthet skandera
att du är min




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-09 16:19



Bookmark and Share


  Horace
Om du vänder dig til en
Måste det betyda att du räknar in alla
En kan börja marschera i rätt riktning
De andra behöver gå med hela vägen

Kanske skall världen ledas av kvinnor
2021-02-09

  helenita VIP
Bravo!
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild