Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säga nej


jag kan ej till dig
säga nej

detta utnyttjar du till max

vi båð gillom det

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-09 17:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
När båda vilja
Ingen kan dem skilja
2021-02-10

  aol
Det är just såsom livet kan vara ibland, gillas mycket.
2021-02-10

  lodjuret/seglare VIP
En säger ju sällan nej, om blott vacker gosse eller tjej, som en rädsla att våga alls, istället som lust att dansa vals, energi och lust få till att våga säja 'ej'
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP