Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens vingar

har på kort tid
nuddat dina kinder
som fuktats av tårar

Sorgens vingar
som ingen kan hindra
att bli rörd av

att vara människa
är
smärtsamt

För en kort
stund öppnar
sig avgrunden

mörker
blickar tillbaka
en svag strimma av ljus

Det finns något
tröstande
i dessa vingslag

En smekning
från himlen
en hälsning

Du är inte
ensam
Ni ses igen





Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-09 18:50



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Otroligt vackert och rörande
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP