Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är en svensk knasighet som skriven, ej en i England ut på driven. (Texten har legat och vilat sig i utkast sedan 09 02 2021)


With dust in the dark





A slow train in the plain
with underlegs on that train
of some hard ways Wood
on it noone well understood

from some way up away
there dance like in a sway
up, up, up and in a short
tunnel inn by times abort




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-21 13:26



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ojdå, jämfört med "Santa baby" som kallades "suggestive".
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP