Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Forntida romerska Luna det gudomliga förkroppsligandet av månen. Månen symboliserar bl.a känslor/undermedvetet. Tack!


... ... ... ... ... LUNA ... ... ... ... ...




hopplösa
klenmodets
tvivlarestråke
tvehågsenhet
vankelmodet
månens mitt
förlösande
marelden
dansar
känslor
frigör
kraft

tänder
i mitten
befrielsen
tyngdlöshet
i eldflugans
frigörandets
vingar lyftas
transformerar
kraftfullaste
månen i
mitt








Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 278 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-02-10 00:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Moon shadow, moon shadow.....
2021-02-10

  Koloristen
Månstrålar, som ju även Biffhjärtat besjöng.
2021-02-10

  aol
Under din lykta finner man sej väl tillrätta fint skaldat genom alla våra tvivel
2021-02-10

  Sparvögat VIP
Att finna ljus i mörkret så fina ord...
2021-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en resa från mörker till ljus!
2021-02-10

  Öknens Ros VIP
Luna, himlakropp, gåtfull, svävande.
2021-02-10

  Solstrale VIP
Klart Luna är ett väl uttryckt element av ord i utvecklande under din fina lykta! Tack!
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria