Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 3

När ännu ingenting finns är det vanskligt att göra sig till
Som förstfödd stå upp, är att älska fram världen
Stå kvar, i vinden förbli abstrakt och rak
Början är väg, sanning och liv




Fri vers av Horace
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-10 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace