Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liberty Bell Center

När han såg henne
där borta
ensam vid sitt bord

Förstod
han inte
att det var

frun till hon
som ägde stället

Men det gjorde
inte så mycket

De hade delad vårdnad om hunden

Liberty Bell Center, Philadelphia

© Christer Johansson 2021-02-09





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-09 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten