Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förväntan

All den här väntan har gett mig frusna tår
Växer fast i asfalten
Kan snart börja räkna år

Tidtabellen säger detta klockslag
Nitton punkt tju’fem
Står ensam på perrongen idag

Att tåg kommer, inget jag förväntar mig
Mobilskärm tom på notiser
Likaså på svar från dig




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H