Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlor


Det är som att du har rivit av mig
alla kläderna, huden
och jag står här naken, med ådrorna vidöppna, pulserande
du kan se livet flyta över min kropp
Vill du ha mig

Eller du har redan mig
så nära inpå
Om du inte ger mig vatten torkar jag ut
snälla jag törstar efter dig
ådrorna täpps igen
kötten stelnar

Jag blev till sten
och allt krackelerade
min längtan efter dig satte sina märken
Du kan se vart livet flöt över min kropp
Häller du vatten över mig nu
Rinner det förbi
Och lämnar blänkande pärlor




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-09 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H