Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se oss som vi är


Evigt lever själen

Är du lessen och besviken 

och har i hjärtat stora sår

så ändå för dej en stjärna

skimrar blinkar bort din tår

för en gång från rymden 

till jorden som änglar vi kom

och när döden besegrats 

på andra sidan graven

då stiger vi sakta tillbaka

till den himmel vi kom

ifrån.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 519 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2021-02-10 00:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det så!
Fint skrivet.
2022-11-20

  Monica Lindgren
Så vackert! Tänker på C J Loves dikt om en stjärna i samlingen Songes!
2021-07-13

  Bibbi VIP
Gillar.
2021-04-11

  ResenärGenomLivet VIP
Tröstefullt...
2021-03-05

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2021-03-02

    Muppetto
Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Den här texten träffade mig rakt i hjärtat.
2021-02-26

  Bodil Sandberg VIP
Dina dikter är speciella på ett vis som jag inte riktigt kan förklara bara så där.Du besitter ett språk fullt av ord ja så många och vackra och hur kan man inte känna inkänning.omöjligt.du skriver alltid med intensitet och du har en hel del i bagaget på ont och gott det känner man.oftast fastnar man i dina dikter.
kram
2021-02-19

  Solweig Jansson VIP
Så vackert !
2021-02-16

  Maj-Lis VIP
Fina och hoppfulla rader
2021-02-11

  Marita Ohlquist VIP
En underbart vacker text om livet och döden!
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol