Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och jag vet att det fortfarande är februari... men haikuns regler ställer till det lite...


Haiku x 3 nionde februari

Plus fjorton härinne
Tjugosju minus därute
Ekorre längs stallvägg

---

Kattens uppkastning
Försiktiga barfötters tramp
Marskatten löper

---

Värken hugger blank
i högerflankens nerver
Marsmånen skuggar




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-02-10 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP