Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidig morgontimma

 

 

Nyvaken gick jag in i badrummet
såg dagens ansikte i spegeln

stod stilla en stund och funderade på livet
då såg jag alla jag haft genom åren

en del saknar jag
andra inte

såg dagens ansikte
blåste iväg en slängkyss

gick ut i köket
och satte på kaffet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2021-02-10 10:08



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Ett jag som reser genom tiden varje dag är en ny dag och ett nytt ansikte och accepterar sig självt. Snyggt konstruerat.
2021-02-26

  Ezmeralda VIP
Ja så ska vi nog alla göra.
Vi har olika ansikten, från dag till dag slängkyssar är bra för då är vi på banan igen.
2021-02-17

  lila fjäderblomman VIP
blir glad av denna :) filosofisk och accepterande. Underbar slutkläm!
2021-02-14

  Respons VIP
Åldrande innebär ett växande självförakt för många.Men du visar hur man hanterar denna inre förtryckare (som ofta hämtar näring ur det yttre förtrycket som skapas ur ungdoms- skönhets- och reklamkulturen).
2021-02-12

  Olof Lagerhorn VIP
Ord vars ljus och reflexer vidgas till
att famna både nuet och gårdagen.
2021-02-11

  Blomma-Stjärna VIP
Dagens ansikte är dagens -du ser det och hälsar spegeln - carpe diem - kram!
2021-02-10

  Kungskobran VIP
Spegel spegel på väggen där
säg mig vem jag egentligen är
2021-02-10

  Eva Helene VIP
Så kärleksfullt och fint!
2021-02-10

  Niliboy
Ja man räknar å betrakta åren, å ibland blir man faktiskt glad!
2021-02-10

  Sparvögat VIP
Att se sig själv i livets speglingar och acceptera, omfamna sig själv...
Fina ord
2021-02-10

  Solstrale VIP
Ja en vän i spegeln, den egna vännen för sig själv att dricka kaffe med! En fin gäst! Att fika med sig själv! :)
2021-02-10

    Lena Staaf VIP
Att se livet genom en spegel och utan bitterhet - väldigt fint!
2021-02-10

  Öknens Ros VIP
Man är den man är.
2021-02-10

  Feliaxel VIP
Skönt att kunna acceptera sig själv som man är
2021-02-10

  M.Eta
Går nog inte att se ur som en 25-åring,
Får acceptera den man är och gilla sig själv. Varje ålder har sin tjusning! Kram
2021-02-10

  AiA Maria den fria

*ler*

Ser ”dagens ansikte”

strålande livsbejakelse!

Tack!




2021-02-10

  Maria Sundelin VIP
Vacker insikt
Kramar
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP