Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spya


Jag hör Tiden hosta
och förbanna,
när de unkna dofterna stöts upp
förbi mig,

Den har satt mig i halsen

Jag hoppas den ska kräka upp mig

Jag är en spya
i Chronos övre luftvägar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-02-10 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP