Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänkte inte skrämma någon  

 

Tänkte inte skämma honom

Vill bara att han skulle förstå

 

Tänkta inte skrämma henne

Vill att hon skulle förstå

 

Tänkte inte skrämma dem

Vill att de skulle förstår

 

Tänkte inte skrämma någon

Vill att de skulle bara förstå

 

Att de jag skriver och berättar om

Är aldrig påhittat och fakta

 

Att tortyren i fångenskapen i Iran var (min herre Gud)

Hjälp mig och befria mig!

 

Att ensamheten i Sverige är värre än tortyren i Iran

Vad fan för typ samhälle/land är!!!

 

Att demokratin krymper i sitt hem

Medan mellanöstern är den enda som växer i västvärlden

 

Att pengarna inte räcker till att leva ett värdigliv

Måste leva på nedsatta priser

 

Hjärtat svider

Tårarna skriver historian

 

Drömmarna kapas och avrättas

Tankarna censureras och låsas in

 

Friheten begränsas och låsas in

Ensamheten växer långt till himlen

 

Vill bara säga!

Syftet att skriva texten var aldrig en tillfällig känsla

 

Utan den går aldrig ur tiden




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-02-10 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP