Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


Ögontjänare

 

synligt ger 

gåtan lösning

 

osedd ger

skapandet 

av gåtor

 

ögontjänarens

levnadsvillkor




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-10 13:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Vidsynt
mångfald
i fria ögon

Tack!
2021-02-10

  Susen VIP
Fint skrivet. Få rader med stort innehåll
2021-02-10

  Staffan Nilsson

Gillar dubbelheten i Ögontjänare
Fakta och fantasi tillsamman är levnadsvillkoret - så läser jag
Mycket fint, kort och bra - och vackert

2021-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ögontjänarens
villkor slår i otakt
med alla, i dens fälla
vill man ej falla, man kan
den bara tvetydlig kalla...
2021-02-10

  Maria Sundelin VIP
Ibland talar även hjärtat i tungor
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP