Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Herren får döma! Tar en kopp hälsobringande honungsvatten under tiden!


Tankar om levande livet å lidandet!

Hur länge är frågan

svårt när jag lider

önskan om slut

sällar mig till

fakta,

skall jag bli

frisk?

Hur länge lida?

Önskar se livet

levande liv

spritta å strömma

Herren får döma!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-10 13:39



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Smärtan är svår
Då får ett gott skratt lindra själen.
2021-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Han hjälper oss att stå ut...
2021-03-05

    Ohemulen VIP
Din livsvilja och längtan till levande livet är stark. Håll kvar det när sjukdom drar ut på tiden och lidande inte vill ge med sig. Och skriv...
2021-02-10

  Bibbi VIP
Matt.6:6 lovar svar "uppenbarligen".
2021-02-10

  Hannas
Så mycket känsla du förmedlar i dessa ord. Jag önskar dig allt gott.
2021-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text, önskar dig allt gott!
2021-02-10

  Kajan VIP
En djupt mänsklig önskan, och en fråga många kan ställa till de högre makterna när lidandet förtvivlar. Man ska försöka hjälpa sig själv, så honung är definitivt en möjlig väg framåt.
2021-02-10

    Lena Staaf VIP
Att lida under sjukdom är tungt. Önskar dig hälsan åter!
2021-02-10

  Sparvögat VIP
Önskar dig friskhetens dagar som längtan behagar...
En kopp honungsvatten som lindrar låter vist
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy