Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atrium

Fördunklad blick, gamla tankar

och där är du igen
som en skugga mot min hud

som om dina händer ännu
omslöt mina kinder
med allt du förmår

Lämnar fingeravtryck 
i mitt hjärtas kammare

Saknad
fäster vid
som kardborrar i ditt hår
och släpper aldrig
taget

 

 




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-10 16:26



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Finstämt, du får verkligen till känslan av saknad. Kan känna den! Så bra!

2021-02-16

  Engel
Mästerverk.
2021-02-13

  Engel
Där har du en dikt.
Du glömde att döda dina älsklingar.
2021-02-13

  Engel
och där är du igen
som en skugga mot min hud

som om dina händer ännu
omslöt mina kinder
med allt du förmår

saknad
fäster vid
som kardborrar i ditt hår
och släpper aldrig
taget
2021-02-13

  Minkki VIP
slutet är väldigt starkt, en bild som håller och väl kunde stå som en dikt för sig
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP