Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om betyget bara inte funkar i samhället, finns det säkert ändå vägar till något som är spännande att förverkliga för den dagen de hög utbildade upptäcker oss ser de människan bakom deras egen utbildning.


Bara ett påstående som ska bekräftas.

Min uppväxt
format givit mig
lärdom och kunskap
så mycket att min
tidigare skolgång
blivit ingenting

kan inte sitta i klassrum
inte gå in i den byggnad
som formar de-lyckades
rädsla för utsatthet
är min tids tystnad

och kanske min dag
är ljuset över natten

min uppväxt förstår

den enda som sagt förlåt
du behöver gå vidare nu.

Ängeln sträcker sina skinande vingar över molnen
där vilar sången och glädjen så självständigt i nuet

vill ni förringa min känsla
kasta sten mot min frihet?

Är jag bara er?


Ta bort dom skoningslösa, de som slänger pengar
efter kvinnor som är alldeles för unga, ofredandet
tär på våra krafter, sänker oss mot botten, dödar..

Nej, sluta!!








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-10 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP