Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt minne sviker aldrig dig

 

Du glittrar ovan havets våg

jag vill möta din strand

ditt öppna landskap

slå mig ner i din grönskande lund

smaka dina frukters sötma

och doppa mig i stunder av lust

kunna se dig ren och naken

som ingen tanke någonsin smekt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-02-10 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP