Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E45 söderut



Solen tränger genom minus femton.
Träden sträcker på sig, glittrar
utmed Fryken som ryker därnere.
Landskapet är målat med ljus blå.
Från Tossebergsklättens rastplats
fotar telefonerna.
Det är så vackert
att det inte kan fångas.
Att det inte kan fångas
är så vackert.




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-10 17:52



Bookmark and Share


  karenina VIP
Men du målar här en oerhört vacker bild
2021-03-07

    Jerska
"Att det inte kan fångas är så vackert". Snyggt skrivet. Gillar den!
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor