Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste vara okej

Kanske behöver man inte alltid sätta ord på allt.
Det räcker nog med att bara känna och förstå.
Helt ordlöst.
Lämna tvånget och förväntan om att ständigt förklara allting
för sig själv.
Låta sig själv vara.
I alla fall i en liten stund.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ja det måste vara okej.




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-02-10 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP